QUI SOM

La idea de llançar un Servei d'urologia, amb estàndards de qualitat d'atenció hospitalària en l'atenció privada dels pacients no es nova en el món, però si que ho era fa més de 15 anys a Espanya.

A través dels viatges a EEUU de diversos components de l'equip es va anar quallant la possibilitat de fer aquest plantejament, i per això, amb diversos uròlegs formats durant la seva residència amb el Dr. Banús, es va anar posant progressivament en funcionament un equip amb les diferents subespecialitats, amb la idea de personalitzar l'atenció al pacient (en principi un pacient és atès pel mateix uròleg), compatibilitzant en el possible aquesta característica amb l'atenció superespecialitzada (se li recomana que es visiti amb un altre especialista de l'equip que s'encarrega més específicament de l'àrea que precisa el pacient, per exemple, incontinència).

Actualment el grup està format per set uròlegs, una nefròloga i una fisioterapeuta especialment entrenada en musculatura pelviana. El Currículum Vitae de cada un d'ells dóna una clara idea de les àrees que cobreix cada un. El Dr. Naim s'ocupa especialment de l'àrea andrològica i sexoligia, el Dr. Vicente d'incontinència i urodinàmia, el Dr. Díaz d'uro-oncologia, la Dra. Sotelo d'uroendoscopia, la Dra. Sotolongo d'urodinàmia, el Dr. Casanova de laparoscopia i el Dr. Banús de cirurgia reconstructiva i noves tecnologies.

La Dra. Vilaprinyó , nefròloga de l'equip, a banda de les visites habituals de la seva especialitat, s'ocupa en donar recolzament en les qüestions nefrològiques de tot el grup d'uròlegs, mentre que la fisioterapeuta Marta Grau, tracta i avalua tant als pacients amb dèficit de contracció de musculatura perineal (exercicis post part, incontinència d'esforç en la dona, prolapse) com les hipertonies característiques de dolor pelvià crònic.

Per a un coneixement més detallat d'algun membre de l'equip, els hi recomanem fullejar el seu Currículum Vitae.